Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» P3dO FXplorer
» Versatile Commador Emulator
» MidiNotate Trial
» BPS Audio Converter Pro
» FIBS Firebird-Interbase Backup Scheduler
» ScriptOcean Flash Menu Wizard
» MSN Winks Remover
» Threefifteen Jukebox
» TopDog Search Analyzer
» Stok Takip
» Blade Encoder
» MAME32 Plus!
» Picture To Go
» 11view 3.0a
» Lavasoft Personal Firewall
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

glary utilities 1.9
glary utilities, bilgisayarinizin performansini arttirmak ve devamini saglamak icin 10dan fazla guclu arac icerir. bilgisayarinizi korumak ve devamini saglamak, hizlandirmak ve onarmak uzere cesitli sistem araclari iceren glary utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyalari, gecersiz kayit defteri girislerini, internet izlerini temizler. tarayici eklentilerini yonetmenizi ve silmenizi, disk alani kullanimini analiz etmenizi ve cift dosyalari bulmanizi saglar. ayni zamanda hafizayi optimize eder ve bozuk windows kisayollarini bulur, onarir veya kaldirir. ayrica guvenli dosya silme ve bos klasorleri bulma gibi ozelliklere de sahiptir.Ozellikler :disk temizleyici : diskinizden gereksiz verileri kaldirir.kayit defteri temizleyici : sistem performansinizi yukseltmek icin kayit defterini tarar ve gerekli temizlemeyi yapar.kisayol onarici : baslangic menusu ve masaustundeki kisayol hatalarini giderir.baslangic yoneticisi : baslangicta hangi programlarin otomatik acilacagini yonetmenizi saglar.bellek iyilestirici : arkaplandaki bos bellegi optimize eder ve en iyi sekilde kullanmanizi saglar.iz temizleyici : tum izleri, cerezleri, internet gecmisini ve dahasini siler.internet explorer asistani : internet explorer eklentilerini yonetir ve bozuldugunda ayarlari onarir.disk analizcisi : istenen dosya ve klasorlerin detayli bilgilerini analiz eder ve size sunar.Cift dosya bulucu : Urun hatalarindan kaynaklanan cift ve ayni dosyalari bulur ve siler.bos klasor bulucu : bilgisayarinizdaki bos klasorleri bulur ve kaldirir.kaldirma yoneticisi : ihtiyaciniz olmayan veya kaldiramadiginiz programlari tamamen sisteminizden kaldirir.fiyat : programin tam surumu 29.95$dir.
Programı Üreten : glarysoft inc.
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 1.9
Dosya Boyutu : 2.47 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
EBook Builder
Absolute StartUp
VCD Clipper
F-16 Ucaklari
Firin Kontrol Merkezi
Antispam Scanner
Stardust Wallpaper Packager
Woltlab Burning Guest Book
2002 Lucky Calculator v
Flvamp Flv Player 1.0
Party Bowling
300 FREE Gif Animations [An
Gutterball Bownling 3D
CD To WAV/MP3 Ripper
ludo race 3d


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi